Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Tarragona dóna el tret de sortida del projecte Q de festa!

Tarragona dóna el tret de sortida del projecte Q de festa!

Tarragona dóna el tret de sortida del projecte Q de festa!

Aquest divendres a la tarda es presenta públicament aquest reconeixement als locals i festivals d’oci nocturn que ofereixen un seguit de serveis per a la promoció de la qualitat, el benestar i la salut
27/05/2010

Aquest divendres 28 de maig la Rambla Nova acollirà la festa de presentació del projecte Q de festa! Aquest projecte està impulsat per la Subdirecció General de Drogodependències de la Generalitat a tot Catalunya i s' inicia a Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament, en reconeixement a la feina feta en els darrers dos anys a través de la plataforma NitsQ. El distintiu Q de festa! reconeixerà els locals i festivals d’oci nocturn que ofereixin un seguit de serveis per a la promoció de la qualitat, el benestar i la salut dels seus usuaris i usuàries. La festa inaugural estarà oberta a tota la ciutadania.
 
El tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Carles Castillo ha explicat:  “al 2008, les àrees de Seguretat Ciutadana i Mobilitat i Salut vam impulsar la creació de la Plataforma NitsQ que ens ha permès arribar fins aquí.  La Generalitat ha escollit Tarragona pels bons resultats aconseguits a través d’aquesta Plataforma. Hem aconseguit asseure’ns al voltant de la mateixa taula tots els agents implicats en l’oci nocturn i estem treballant junts per aconseguir un oci de qualitat, segur i saludable per a tota la ciutadania”.  I ha afegit: “Ara tota aquesta feina feta des de l’Ajuntament es complementarà amb el projecte Q de festa!”.
 
La tinent d’alcalde de Salut, Carme Crespo ha explicat: “Ara mateix, prop d’una desena de locals de Tarragona ja estan treballant per aconseguir aquest distintiu. D’aquesta manera, Tarragona serà la 4a ciutat a Europa, després de Zurich, París i Brussel·les en comptar amb locals d’oci de qualitat, per una nit més segura i saludable”.

Per a més informació:

 

Segells de reconeixement d'administració oberta