Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Tarragona, present a Fitur

Tarragona, present a Fitur

Tarragona, present a Fitur

Aquest any, la ciutat té un especial protagonisme per la presentació del Pla de competivitat de la Tàrraco Romana
Tarragona, present a Fitur Gonzalo Ceballos, sotsdirector general de Desenvolupament i Sostenibilitat Turística de l’ Institut de Turisme d’Espanya, en un moment de la presentació, acompanyat de Sergi de los Rios, president del Consorci de la Tàrraco Romana, i altres autoritats.
21/01/2010

 

Un any més, Tarragona ha estat present a Fitur, la fira de promoció turística que se celebra a Madrid i una de les més importants d'Europa. Aquest any, però, la ciutat ha tingut un protagonisme especial, ja que ha presentat el Pla de competivitat de la Tàrraco Romana, un pla que comença a desenvolupar-se aquest 2010 i que s'allargarà durant tres anys.
 
El president del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Sergi de los Rios, ha estat acompanyat pel gerent del Patronat, Carles Sanz, i per membres de les altres institucions que formen part del Consorci que ha de desenvolupar el pla: Generalitat de Catalunya, Tourespaña, Consell Comarcal del Tarragonès, Ajuntament de Constantí, Ajuntament de Roda de Barà i Ajuntament d’ Altafulla. A més a més, també hi ha assistit el nou gerent del Consorci, Quim Queralt.

 

Tarragona, 21 de gener de 2010

Segells de reconeixement d'administració oberta