Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Una aplicació per a iPhone permetrà conèixer Tarragona des del telèfon mòbil

Una aplicació per a iPhone permetrà conèixer Tarragona des del telèfon mòbil

Una aplicació per a iPhone permetrà conèixer Tarragona des del telèfon mòbil

Amb l’aplicació el visitant té una eina per explorar la ciutat, ja que permet accés directe als llocs d’interès que vulgui descobrir mitjançant informació turística específica del lloc, així com de les seves coordinades exactes com si es tractés d’un GPS.
18/06/2010

 

L’European Cities Marketing, un grup de ciutats europees de la qual Tarragona en forma part, ha llançat al mercat una aplicació per a iPhone que serveix com a eina pel descobriment de les 33 ciutats de 19 països diferents, entre elles Tarragona. Amb l’aplicació de iPhone, el visitant té una eina mòbil per explorar la ciutat, ja que permet accés directe als llocs d’interès que vulgui descobrir el visitant mitjançant informació turística específica del lloc així com de les seves coordinades exactes com si es tractés d’un GPS.
 
Més d’un centenar de ciutats formen part de ECM. Tarragona n’és membre des de 1991 i des de llavors ha participat de forma activa en les activitats que l’organització realitza, així com els Grups de Treball, o les City Cards. Tan sols 33 ciutats de l’ECM compten amb la City Card, una targeta que ofereix entrada lliure o descomptes a museus i atraccions d’una ciutat en combinació amb transport públic i d’altres avantatges pels visitants. En els darrers anys, les Citycards s’han convertit en un producte molt popular entre els visitants pel valor que aporten a un viatge a una ciutat.
 
Aquestes mateixes ciutats són les que es poden descobrir a partir de l’aplicació que s’ha llançat aquesta setmana. En concret, les 33 són: Amsterdam, Barcelona, Bruixes, Brussel·les, Copenhage, Còrdova, Dijon, Dubrovnik, Dublín, Gijón, Göteborg, Innsbruck, Krakow, Lisboa, Londres, Lyon, Niça, Nurnberg, Olomouc, Oslo, Praga, Reykjavik, Sant Sebastià, Split, Stockholm, Tallin, Tarragona, Turku, Torí, València, Vicenza, Zagreb i Saragossa.
Segells de reconeixement d'administració oberta