Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2011 El Festival Di-Y se celebrarà el 17 i 18 de juny

El Festival Di-Y se celebrarà el 17 i 18 de juny

El Festival Di-Y se celebrarà el 17 i 18 de juny

Els noms confirmats més destacables són: La Pegatina, Los Delinqüentes, Kiko Veneno i Los Asdlanticos, entre d’altres.
19/04/2011

 

La presidenta de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació, Sandra Coloma,  i el representant de Music from Tamarit, Sergi Solis, han presentat el Festival Di-y que tindrà lloc els dies 17 i 18 de juny, a l’annex de l’Estadi del Gimnàstic de Tarragona. El Festival comptarà amb grups de renom nacional que segurament atrauran una bona quantitat d’espectadors. Els noms confirmats més destacables són: La Pegatina, Los Delinqüentes, Kiko Veneno i Los Asdlanticos, entre d’altres.

 Com un pollet que surt de l’ou, el cicle de concerts Di-Y ‘Do It Yourself’ es fa gran i es converteix en un festival després dels primers mesos de gestació. Els propers dies 17 i 18 de juny, l’annex de l’Estadi del Gimnàstic de Tarragona acollirà un festival de dosdies que suposarà el final de la primera temporadadel Di-Y ‘Do It Yourself’. Les entrades es posen a la venda la setmana vinent i fins el 15 de maig hi haurà un preu especial de 12 euros per dia. A partir del 15 de maig, l’entrada diària serà de 15 euros, mentre que l’abonament costarà 25 euros. Finalment, els preus a taquilla el mateix dia del festival seran de 20 i 30 euros respectivament. Les entrades es podran comprar a la web www.musicfromtamarit.com o a les botigues Arsis i Shiva de Tarragona., Quick de Reus, entre d’altres.

El festival, igual que el cicle, s’emmarca dins el projecte Tarragona Zsona, i està impulsat per la productora Music From Tamarit en
col·laboració amb l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona (EMMCT). Des del mes de gener, una desena d’artisteshan passat pels escenaris de les sales tarragonines dins el cicle‘Do It Yourself’, amb bona presència de públic. Noms com els d’Idealipsticks, Supersubmarina, Maga ,La Habitación Roja, Cycle, Gertrudis, Muchachito i molts més han pres part en un cicle que promet tornar després de l’estiu.
Segells de reconeixement d’administració oberta