Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2011 Èxit de participació als diferents actes de Sant Magí 2011

Èxit de participació als diferents actes de Sant Magí 2011

Èxit de participació als diferents actes de Sant Magí 2011

Els actes més tradicionals, el Festival de l'Associació de Músics de Tarragona i l'actuació castellera de la Diada del dia 19 tanquen un Sant Magí històric
Èxit de participació als diferents actes de Sant Magí 2011 Cartell de les Festes de Sant Magí 2011
22/08/2011

Després de 7 dies de festa i més d’un centenar d’actes celebrats, la Conselleria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona fa un balanç molt positiu de Sant Magí 2011 amb una massiva participació ciutadana, especialment als actes més tradicionals.

L’espectacle Arêna de la Cia Plan B sota la direcció d’Arantxa Sagardoy va recollir un gran èxit a l’Amfiteatre tarragoní. 900 persones van assistir a aquesta representació única produïda per ser representada a aquest espai patrimonial. Dani Martin a la Tàrraco Arena i El Ballet de Sant Petersburg al Teatre Auditori del Camp de Mart van ser àmpliament seguits, aconseguint complir amb les expectatives creades. Per la seva banda, el cantautor Raimon va aplegar 1.200 persones al Camp de Mart durant el concert de cloenda de les Festes, el passat divendres 19 d’agost. Per altra banda, el Festival de l’Associació de Músics de Tarragona ha consolidat format i espai durant aquestes festes de Sant Magí, com a segon any consecutiu, celebrant-lo a l’Avinguda Vidal i Barraquer, davant l’antiga Tabacalera.
 
Un any més, les revetlles de la nit del dia 18 i la música del Sant Magí Electrònic de la Platja del Miracle han estat àmpliament seguides pels tarragonins, sense incidents a remarcar. Aquest Sant Magí ha consolidat clarament les activitats de la Imaginada al Passeig de les Palmeres, en la seva tercera edició, amb propostes molt variades de diferents col·lectius de la ciutat.
 
Per altra banda, els actes més tradicionals han continuat sent part important de la festa. Els actes més refrescants de les festes, la Sindriada (on es van repartir 1.600 talls de síndria) i la Revetlla Remullada (amb l’assistència de 1.200 persones) han omplert les places de la Part Alta de gom a gom. Un any més, l’arribada de l’aigua de Sant Magí de la Brufaganya ha estat un dels actes tradicionals més multitudinaris. Milers de persones van sortir al carrer dijous passat per rebre l’aigua.
 
Divendres, dia de Sant Magí, es va viure la millor diada castellera dels darrers anys, una diada històrica amb tres castells de nou. Al vespre, milers de persones van participar de la processó pels carrers de la Part Alta fins el retorn del Sant al Portal del Carro. A la mitjanit, la traca fins al Balcó del Mediterrani posava punt i final a aquestes festes de Sant Magí 2011.
Segells de reconeixement d’administració oberta