Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2011 Josep Fèlix Ballesteros: ‘Una ciutat només té futur si la gent que hi viu creu en les seves possibilitats’

Josep Fèlix Ballesteros: ‘Una ciutat només té futur si la gent que hi viu creu en les seves possibilitats’

Josep Fèlix Ballesteros: ‘Una ciutat només té futur si la gent que hi viu creu en les seves possibilitats’

En la xerrada, l'Alcalde ha fet referència als punts forts de la ciutat, com el turisme, l’arribada del Corte Inglés i de la candidatura dels Jocs del Mediterrani, i dels dèbils, com tenir l’estació de l’AVE lluny de la ciutat
21/01/2011

L’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros ha pronunciat aquest 21 de gener una conferència als alumnes de l’assignatura d’Administració Pública de l’IES Vidal i Barraquer. Durant la xerrada ha parlat dels punts forts de la ciutat i dels dèbils, com tenir l’estació de l’AVE lluny de la ciutat. En quant a les fortaleses de Tarragona ha destacat el turisme, que respecte a l’any passat ha crescut un 3,75 per cent, de l’arribada del Corte Inglés i de la candidatura dels Jocs del Mediterrani.
L’alcalde ha respost a totes les preguntes dels alumnes que, entre moltes coses, volien saber si es construirà un nou estadi pel Nàstic a Campclar, de l’arribada de l’IKEA, de les obres de l’estació de ferrocarrils, del soterrament de les vies del tren a la plaça dels Carros, així com demanar-li que el servei d’autobús municipal s’estengui fora del municipi donat el preu i els bons resultats de l’EMT. “El servei públic d’autobusos és el millor de Catalunya, però no podem oferir el servei fora del municipi perquè entraríem en competència deslleial amb la resta de concessionàries”, ha explicat.
Finalment l’alcalde ha recalcat que “una ciutat ha de ser optimista, perquè les pessimistes no tenen futur”. L’alcalde continuarà el cicle de conferències a instituts i centres d’educació secundària. La propera xerrada serà el 23 de febrer a l’IES Campclar.

Segells de reconeixement d'administració oberta