Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2011 La Rambla de Campclar és la Rambla de tots els barris de Ponent

La Rambla de Campclar és la Rambla de tots els barris de Ponent

La Rambla de Campclar és la Rambla de tots els barris de Ponent

L'alcalde de Tarragona destaca que aquesta nova avinguda "és l’obra més emblemàtica del Pla Integral de Campclar i servirà per dinamitzar comercialment Campclar"
La Rambla de Campclar és la Rambla de tots els barris de Ponent Josep Fèlix Ballesteros durant l'acte d'inauguració. Foto: Mauri Fernández
28/03/2011

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha inaugurat aquesta dissabte la nova Rambla de Campclar. Ballesteros ha destacat la importància d’aquesta nova avinguda “que convida a passejar i que ha canviat completament la fisonomia d’aquest barri”. El conseller i regidor de Campclar, Joan Sanahujes, ha posat èmfasi en “la transformació d’un carrer que unia la carretera de València amb la de Reus en una Rambla que cosirà tots els barris de Ponent, perquè és la rambla de Campclar, La Granja, Torreforta i El Pilar”. Finalment, els dirigents veïnals de Campclar, Lluís Quesada i Paco Morcillo, també han celebrat la finalització de l’obra més emblemàtica del Pla Integral de Campclar, que ha tingut un cost de 4,5 milions d’euros.

Aquesta nova Rambla té un quilòmetre de longitud i uneix la nacional 340 amb la T-11;  té una zona de passeig central, un carril bici i un carril per a ambdós sentits de la circulació. Amb la construcció d’aquesta Rambla s’aconseguirà cohesionar el barri a nivell urbanístic i a dinamitzar el comerç de la zona;  a més de crear una zona de passeig tant per vianants com per a ciclistes i, a finalment,  s’evitarà la velocitat excessiva dels vehicles.

Aquest nou passeig inclou nova il·luminació, mobiliari urbà i nou arbrat. Les obres han estat executades per  la unió temporal d’empreses:  Tecnofirmes-Cyopsa-Sece per un import de 3.273.172 euros i s’han fet en un termini de 9 mesos.

Després de tallar la cinta inaugural a la coca central de la Rambla Riu Segre, s’ha iniciat un programa d’activitats que ha inclòs un grup d’animació infantil, una demostració de karate del Club Shuto, un espectacle de ball flamenc amb l’Associació Cultural Alma Flamenca, una mostra de la coreografia de Carnaval de l’Associació de Veïns del Pilar i La Granja i un concert de RSK, amb el qual es posava el punt i final a una festa multitudinària.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta