Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2011 L'Ajuntament aixecarà un monument als voluntaris de la candidatura Tarragona 2016

L'Ajuntament aixecarà un monument als voluntaris de la candidatura Tarragona 2016

L'Ajuntament aixecarà un monument als voluntaris de la candidatura Tarragona 2016

Les persones que vulguin que el seu nom aparegui en aquest reconeixement han d'autoritzar-ho abans del 18 de febrer
15/02/2011

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va anunciar a la Festa d’Agraïment als Voluntaris de la candidatura Tarragona 2016, el passat 15 de gener, la voluntat de l’ajuntament d’agrair-los la participació en el projecte. Per aquest motiu s’implantarà un monument dedicat als voluntaris davant del complex de la Tabacalera de Tarragona.

Per poder escriure els noms dels voluntaris de la candidatura en el citat monument, necessitem l’autorització signada de cadascun d’ells. En el cas que el voluntari fos un menor d’edat, l’autorització haurà d’estar signada per pare, mare o bé tutor.  Aquesta autorització la necessitem en paper amb la signatura original.

L’oficina de la candidatura s’ha posat en contacte, ja sigui per correu electrònic o per telèfon, amb totes les persones acreditades com a voluntàries; és a dir, aquelles que van marcar la casella corresponent quan van signar el full d’adhesió a Tarragona 2016. Amb tot, hi ha algunes persones que no ha estat possible de localitzar, ja sigui per errors en les dades inscrites, per dificultats de lectura o, simplement, per canvis que s’hagin produït en aquests anys.

Per aquest motiu, l’oficina ha decidit emetre aquesta nota per facilitar que el missatge pugui arribar a totes les persones.

Així doncs, reiterem el que ja hem dit pels mitjans anteriorment apuntats, que totes les persones que figuren inscrites com a voluntaris de Tarragona 2016 poden passar a signar l’autorització perquè el seu nom figuri en el monument fins al dia 18 de febrer.

Com és lògic, només s’admetran les signatures d’aquelles persones que ja estiguin inscrites com a voluntàries. Tots els fulls que arribin a l’oficina seran rigorosament comprovats.

Per a obtenir més informació poden anar a la Casa Sefus, a la Casa Castellarnau i/o trucar al telèfon 977 296 737 (en horari de 8 a 15 h).

Segells de reconeixement d’administració oberta