Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2011 L'Ajuntament i Espimsa posen en marxa una campanya de dinamització comercial a la zona del Mercat Central

L'Ajuntament i Espimsa posen en marxa una campanya de dinamització comercial a la zona del Mercat Central

L'Ajuntament i Espimsa posen en marxa una campanya de dinamització comercial a la zona del Mercat Central

Els botiguers de l'entorn del Mercat repartiran tiquets de pàrquing gratuït de l'aparcament del Mercat Central
L'Ajuntament i Espimsa posen en marxa una campanya de dinamització comercial a la zona del Mercat Central La consellera de Comerç i Turisme, Patricia Anton, durant la presentació de la campanya. Foto: Mauri.
23/08/2011

Amb l’objectiu de promoure el flux de vianants i defensar els interessos dels comerciants, l’Ajuntament de Tarragona i ESPIMSA han presentat la primera d’una sèrie de campanyes de dinamització comercial a la zona del Mercat Central, que es donaran a conèixer sota el paraigües de la marca “-Zona Mercat- Obert per Obres”. Aquesta primera campanya contempla dues accions: la senyalització comercial de la zona afectada i la distribució de tiquets gratuïts de 20 minuts a l’Aparcament del Mercat, perquè els botiguers de la zona puguin repartir-los entre els seus clients.

La senyalització de la zona es farà a partir de la instal·lació de 10 panells d’alumini col·locats sobre la tanca metàl·lica que limita la zona d’obres i ubicats de manera estratègica a les cruïlles de pas de vianants per indicar quins comerços es troben a banda i banda de la tanca. Dels 10 panells, 7 estan destinats a senyalització comercial i 3 es destinaran a informar de les promocions de dinamització que es vagin fent mentre durin les obres.

Per altra banda, ESPIMSA distribuirà durant aquesta última setmana d’agost tiquets gratuïts per l’aparcament del Mercat Central que els botiguers podran repartir entre els seus clients de l’1 de setembre al 31 d’octubre.
 
Segons la consellera de Comerç i Turisme i presidenta d’ESPIMSA, Patricia Anton, “entenem la preocupació dels botiguers de l’entorn del Mercat Central per les molèsties que ocasionen les obres i des de l’Ajuntament volem donar tot el suport possible per tal de dinamitzar el comerç de la zona i reduir al mínim els efectes negatius que se’n puguin derivar”. Patricia Anton ha subratllat, així mateix, que aquesta és “la primera d’un conjunt de campanyes que s’aniran desenvolupant en els propers mesos i que es consensuaran amb les associacions de botiguers de la zona per tal treure’n el màxim profit”.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta