Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2011 L'alcalde Ballesteros planteja fer un aparcament dissuasiu al Complex Sant Jordi

L'alcalde Ballesteros planteja fer un aparcament dissuasiu al Complex Sant Jordi

L'alcalde Ballesteros planteja fer un aparcament dissuasiu al Complex Sant Jordi

Amb aquesta iniciativa es pretén donar servei als veïns i evitar que el solar quedi en mal estat
L'alcalde Ballesteros planteja fer un aparcament dissuasiu al Complex Sant Jordi La directora dels Serveis Territorials d'Esports i l'alcalde de Tarragona. Foto: Jaume Omella
22/06/2011

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha reunit aquest dimarts amb la directora dels Serveis Territorials d’Esports, Gemma Solé, que s’ha presentat al màxim responsable del consistori. Durant la reunió, l’alcalde ha proposat a la Generalitat fer un pàrquing dissuasiu al terreny del Complex Sant Jordi per donar servei als veïns i evitar que quedi el solar en mal estat. El primer pas serà aconseguir la cessió d’ús del terreny, per part de la Generalitat. A continuació, l’Ajuntament destinarà aquest espai a un aparcament, que es farà pagar un 1 euro per garantir la rotació.

Durant la reunió, l’alcalde també ha reiterat la predisposició del consistori per donar sortida al futur equipament esportiu que s’ha de construir al Complex Sant Jordi. “Un cop més he ofert la possibilitat que l’Ajuntament participi en el projecte, perquè la decisió triada per la Generalitat no em sembla la més bona, tot i que l’accepto. Això sí l’Ajuntament podria participar sempre i quan la inversió se li retornés, no computés com a endeutament i la resta de grups municipals hi donin el vist-i-plau”.

Finalment, Ballesteros entendria que la Generalitat simplifiqués el projecte, per fer-lo més econòmic. “Això sí, reitero que la piscina i el poliesportiu coberts són irrenunciables”.

Segells de reconeixement d’administració oberta