Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2011 L'alcalde rep el president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis

L'alcalde rep el president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis

L'alcalde rep el president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis

Es tracta de la primera visita de l'algerià Amar Addadi a una ciutat candidata
L'alcalde rep el president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis L'alcalde Ballesteros i Amar Addadi durant la recepció. Foto: Jaume Omella.
06/09/2011

L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha rebut aquest dilluns 5 de setembre a la tarda el president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, l’algerià Amar Addadi, a l’Ajuntament de Tarragona, durant la primera visita en la història dels Jocs Mediterranis d’un president a una ciutat candidata, a menys d’un mes i mig de la designació de la seu organitzadora dels Jocs Mediterranis de l’any 2017.

A més a més de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i del president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, Amar Addadi, la recepció també ha comptat amb la presència del president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, el secretari general del Comitè Olímpic Espanyol, Víctor Sánchez, la vicepresidenta primera del Comitè Olímpic Espanyol, Theresa Zabell, el president executiu de Tarragona 2017, Mario Rigau, així com alguns membres del Consistori tarragoní.
Segells de reconeixement d’administració oberta