Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2011 L'exalcalde Joan Miquel Nadal, a la galeria dels alcaldes de l'Ajuntament de Tarragona

L'exalcalde Joan Miquel Nadal, a la galeria dels alcaldes de l'Ajuntament de Tarragona

L'exalcalde Joan Miquel Nadal, a la galeria dels alcaldes de l'Ajuntament de Tarragona

El pintor Josep Segú lliura el quadre que ha pintat de l’exalcalde de Tarragona per encàrrec de l’Ajuntament
L'exalcalde Joan Miquel Nadal, a la galeria dels alcaldes de l'Ajuntament de Tarragona D’esquerra a dreta: l’alcalde Ballesteros, l’exalcalde Nadal i el pintor Josep Segú. Foto: Mauri Fernández
02/02/2011

El pintor Josep Segú (reconegut com un dels millors pintors hiperrealistes catalans) ha lliurat a l’ex alcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal, el quadre que li ha fet per encàrrec de l’Ajuntament de Tarragona i que ja penja de la galeria dels alcaldes, al passadís d’accés a l’alcaldia de Tarragona. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha rebut l’exalcalde Nadal i el pintor destacant el “gran realisme del quadre”. Per la seva part, l’artista Josep Segú -el 2008 va obtenir el premi Florus del Consell Comarcal del Tarragonès per la seva trajectòria- s’ha mostrat molt orgullós de “tenir un quadre penjat a una institució com l’Ajuntament de Tarragona. És un honor”.

El quadre de Joan Miquel Nadal està situat al costat d’altres alcaldes que el van precedir al capdavant de l’Ajuntament: Josep Maria Recasens, Pere Lloret i Joaquim Fort i Gibert.

Josep Segú i Corbella (Salomó, 1958), és un pintor i crític d'art. Llicenciat en Filologia Catalana i Belles Arts, l'any 1992 va obtenir una beca d'Ajut a la Creació que li va permetre una estada al taller del prestigiós Philip Pearlstein, a Nova York. Adscrit al moviment Nou Realisme, del que són grans representants el mateix Pearlstein, Lucien Freud o el ja traspassat Josep Roca Sastre, ha exposat a Salomó, Reus, Tarragona, Barcelona, Medellín (Colòmbia), Nova York i San Francisco, entre d'altres.

Segells de reconeixement d’administració oberta