Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2011 Nombroses activitats esportives animen l'estiu

Nombroses activitats esportives animen l'estiu

Nombroses activitats esportives animen l'estiu

El Patronat Municipal d'Esports posa en marxa una àmplia oferta d'activitats a les instal·lacions esportives municipals
05/07/2011

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, ja ha iniciat les seves activitats d’estiu a les instal·lacions esportives municipals, tant aquàtiques com de Gym.

Les diverses activitats aquàtiques com cursets de natació per a nens i adults, aquagim, aquaeròbic, aquafitness, aquaspinning i aquateràpia, es realitzen a les piscines municipals de la Part Baixa-Serrallo, de Sant Pere i Sant Pau, de Bonavista, de Campclar i de Riuclar amb un total de 2.200 participants.
 
Les activitats de gym com Pilates, Aero-tono, Indoor, Power PMET i Actisalut es poden practicar a les diferents instal·lacions municipals els dies i hores estipulats, però indiferentment d’on s’hagin inscrit. Hi participaran un total de 945 usuaris.
 
Pel que fa a les activitats de platja, es poden practicar a partir d’ ahir a la tarda, de dilluns a dissabte, a la instal·lació esportiva municipal de la platja de l’Arrabassada, on es pot gaudir de la pràctica gratuïta d’activitats esportives com: Voley, Futbol,  i Tennis – platja, així com joc de pales. Per aquesta instal·lació s’espera que passin uns 11.000 participants entre ciutadans de Tarragona i visitants.
Segells de reconeixement d’administració oberta