Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2011 Oberta la presentació de candidatures del Senat tarragoní

Oberta la presentació de candidatures del Senat tarragoní

Oberta la presentació de candidatures del Senat tarragoní

Qualsevol ciutadà o ciutadana de Tarragona podrà proposar-se o proposar-ne un altre per a senador o senadora
28/10/2011

Tal com diuen els estatuts del Senat Tarragoní, el seus membres han de ser renovats, com a mínim en un 25%, una vegada cada tres anys. Qualsevol ciutadà o ciutadana de Tarragona podrà proposar-se o proposar-ne un altre per a senador o senadora.

El Senat Tarragoní es va crear en el consell plenari del 28 de juny del 2008 i va celebrar la seva primera sessió el 24 d’octubre del 2008. Té com a funcions primordials oferir a l'alcalde de Tarragona una visió propera i realista de la ciutat a través de la perspectiva, experiència i coneixement de persones de reconegut prestigi, social, acadèmic i professional i esdevenir una eina d'excel·lència democràtica, transparència i proximitat.

Les persones proposades com a candidates han de complir els següents requisits:

  • Ser major d’edat.
  • Viure i/o estar empadronat a Tarragona o treballar per la ciutat com a mínim en els darrers cinc anys.
  • Exercir una activitat cívica compromesa amb la societat civil tarragonina i/o mantenir una actitud i una trajectòria de compromís amb els valors universals.
  • No estar ocupant, ni que hagi ocupat en els darrers cinc anys, cap càrrec polític.

Qualsevol persona empadronada a Tarragona pot presentar la seva candidatura durant els 15 dies posteriors a l'obertura del termini. Les candidatures es poden presentar presencialment a les OMAC o bé es poden fer arribar telemàticament a través del formulari que hi ha a la pàgina web eTràmits.

Segells de reconeixement d’administració oberta