Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2011 S'inaugura el curs d'estiu "Europa objectiu de l'acció exterior a Catalunya"

S'inaugura el curs d'estiu "Europa objectiu de l'acció exterior a Catalunya"

S'inaugura el curs d'estiu "Europa objectiu de l'acció exterior a Catalunya"

El curs s'imparteix a la Universitat Rovira i Virgili del 29 de juny a l'1 de juliol
S'inaugura el curs d'estiu "Europa objectiu de l'acció exterior a Catalunya" Imatge de la inauguració del curs
30/06/2011

Aquest dimecres 29 de juny s'ha inaugurat el Curs d’Estiu 2011 “Europa objectiu de l’acció exterior de Catalunya”, organitzat per la Universitat Rovira i Virgili (URV) amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona. L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència del conseller delegat de Relacions Ciutadanes i Universitats, Francisco Zapater, i del rector de la URV, Francesc Xavier Grau.

 El director del curs, Santiago Castellà, ha estat l’encarregat de dur a terme la conferència inaugural que duia per títol “La Unió Europea: reptes en un món global”. També s’han abordat altres temes com l’”Acció exterior i la Unió Europea a l’Estatut de Catalunya” i l’”Emergència d’actors subestatals i no governamentals en la cooperació internacional contemporània”.
 
Els curs continua dijous 30 de juny i divendres 1 de juliol, dies en què es tractaran altres aspectes com, per exemple, la presència de delegacions de la Generalitat a estats membres de la Unió Europea, el paper d’entitats i organitzacions en l’acció exterior de Catalunya, la diplomàcia local o el paper de la societat civil en l’acció exterior.
 
La cloenda tindrà lloc divendres en un acte al qual assistiran el conseller delegat de Relacions Ciutadanes i Universitats de l’Ajuntament i el director del curs.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta