Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2011 Tarragona aculll per primera vegada la Setmana del Tibet

Tarragona aculll per primera vegada la Setmana del Tibet

Tarragona aculll per primera vegada la Setmana del Tibet

La iniciativa té com a objectiu fomentar la interculturalitat i crear una consciència crítica envers els problemes que afecten al món
Tarragona aculll per primera vegada la Setmana del Tibet Banderes d'oració tibetanes
06/07/2011

Amb el doble objectiu de fomentar la interculturalitat així com crear una consciència crítica envers els problemes que afecten al nostre món, la Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona obre un nou cicle dedicat a conèixer les realitats d’altres països i cultures. El Tibet ha estat el país escollit per encetar aquesta nova línia de treball, que, de l’11 al 17 de juliol acollirà  més d’una desena d’activitats entre conferències, tallers, documentals i exposicions per apropar el Tibet a Tarragona.

Cuina, tradició, filosofia i meditació aportaran una visió sobre la riquesa cultural del Tibet i, a través de diferents conferències, documentals i exposicions, es reflexionarà sobre aquest país i la difícil i delicada situació que viu com  a territori ocupat des de fa més de cinquanta anys.

Entre les activitats que es duran a  terme destaquen el taller de cuina a càrrec del cuiner Tenzin Wangden, la xerrada sobre filosofia budista i valors espirituals a càrrec de Thubten Wangchen (director de la Fundació Casa del Tibet) i la conferència de José Elías, advocat de l’Audiència Nacional competent de les querelles presentades per genocidi i crims contra la humanitat al Tibet.
 
Les activitats són gratuïtes (excepte el sopar organitzat per la Fundació Casa del Tibet) i es realitzaran a l’Espai Jove Kesse i a la Palmera (Antiga Facultat de Lletres, Plaça Imperial Tarraco). Per assistir als tallers cal inscriure’s al web Tarragona Jove.
 
Per a més informació podeu consultar:
 
Segells de reconeixement d’administració oberta