Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2011 Tarragona, seu dels Jocs del Mediterrani 2017

Tarragona, seu dels Jocs del Mediterrani 2017

Tarragona, seu dels Jocs del Mediterrani 2017

Josep Fèlix Ballesteros: "Tarragonins i tarragonines, l'enhorabona"
Tarragona, seu dels Jocs del Mediterrani 2017 La delegació tarragonina ha celebrat amb eufòria la designació a Mersin, Turquia
15/10/2011

Tarragona ha guanyat. El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis acaba de designar la nostra ciutat com a seu dels Jocs Mediterranis de l’any 2017. És una gran notícia per a Tarragona. És el premi a l’esforç i al treball ben fet i és una oportunitat per a la ciutat. Al llarg de quatre anys, Tarragona ha anat fent un treball en què s’hi ha involucrat tota la ciutat: els tarragonins i tarragonines, els membres de la candidatura, les empreses i les entitats, que han fet que les institucions també s’impliquessin en presentar un projecte sòlid i consistent per als Jocs Mediterranis. Un projecte que ha estat reconegut a nivell internacional.

Avui obtenim la primera victòria. Hem situat Tarragona en el mapa esportiu internacional. Milers d’ulls ens mirem i milions de persones de tot el món sentiran avui el nom de Tarragona. Hem d’aprofitar-ho. Farem uns Jocs austers, com correspon en les circumstàncies actuals, però sabrem rendibilitzar socialment, econòmicament i esportivament les inversions que realitzarem. D’aquí sis anys, milers d’esportistes i visitants podran gaudir de l’hospitalitat i el caràcter acollidor de Tarragona.

Vull agrair públicament l’esforç i el treball fets pels membres de la candidatura, el suport d’empreses que han fet possible el manteniment econòmic de la mateixa, la col·laboració dels pobles i ciutats subseus, el suport d’institucions com la Diputació, la Generalitat i el Govern de l’Estat, el treball dels voluntaris, el suport ciutadà i l’atenció prestada pels mitjans de comunicació. A tots ells, moltes gràcies per la seva implicació, pel seu esforç i per la seva il·lusió.

Els Jocs Mediterranis 2017 són un projecte de tothom, i tots hem de treballar des d’ara mateix per a que siguin els millors Jocs Mediterranis de la Història. 

Segells de reconeixement d’administració oberta