Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2013 El Patronat Municipal de Turisme organitza una jornada formativa pels restauradors del Tarragona Gastronòmica

El Patronat Municipal de Turisme organitza una jornada formativa pels restauradors del Tarragona Gastronòmica

El Patronat Municipal de Turisme organitza una jornada formativa pels restauradors del Tarragona Gastronòmica

El taller ha estat impartit per Erika Silva, una dels grans referents del marquèting gastronòmic a nivell de l’Estat.
09/10/2013

La fundadora i directora de la primera Escuela Online de Hostelería y Marketing Gastronómico, Erika Silva, va dur a terme ahir dimarts 8 d’octubre, una jornada de formació dirigida al col·lectiu de restaurants de Tarragona Gastronòmica en la qual va donar algunes de les claus per aprendre a connectar amb el nou client i satisfer les seves necessitats a Internet.

Silva, una referència en el màrqueting gastronòmic, va parlar de la importància del treball en equip i va ensenyar als participants algunes de les noves eines de màrqueting que estan a la seva disposició. A la conferència, que es va celebrar a l’Espai Turisme, Erika Silva va desenvolupar el que ella denomina cinc pilars fonamentals del nou màrqueting gastronòmic.

Erika Silva va estudiar Administració Hotelera, especialitzada en gastronomia, a la Universidad Tecnológica School Leading of the World Inacap, a Xile, i Restaurant Revenue Management, a la Cornell University. La seva especialització l'ha portat a realitzar xerrades per tot Espanya, destacant les realitzades al Basque Culinary Center sobre innovació en restaurants i a la Càtedra Ferran Adrià sobre màrqueting en línia per a restaurants. Erika Silva és autora del bloc Marketing Gastronómico des del qual comparteix setmanalment les últimes estratègies en màrqueting i gestió de restaurants.

Segells de reconeixement d’administració oberta