Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2013 La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City participa en una trobada empresarial França-Espanya

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City participa en una trobada empresarial França-Espanya

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City participa en una trobada empresarial França-Espanya

La jornada, dedicada a les ciutats intel·ligents, va tenir lloc el 10 de juny i va estar organitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona i la Cambra de Comerç Francesa de Barcelona.
La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City participa en una trobada empresarial França-Espanya Foto de l'acte de Gabriel Cazado.
11/06/2013

 

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City va participar ahir en una de les taules rodones de la Trobada Empresarial França-Espanya al Corredor del Mediterrani, organitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona i la Cambra de Comerç Francesa de Barcelona. La jornada, dedicada a les ciutats intel·ligents, ha tingut lloc a la Casa Llotja de Mar. El seu objectiu és donar a conèixer i compartir l’opinió de polítics i empresaris sobre el futur de les ciutats i les seves necessitats per esdevenir ciutats intel·ligents i sostenibles. Un dels responsables de l’equip de Tarragona Smart, Santi Castellà, ha compartit taula rodona amb representants de ciutats com Ais de Provença, Barcelona o Niça.

Alguns dels temes que es van tractar durant la jornada van ser l’estalvi i aprofitament de l’aigua, edificis intel·ligents i eficients, mobilitat urbana sostenible o innovació d’empreses a diferents ciutats.

Segells de reconeixement d’administració oberta