Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2013 Nota informativa sobre incidències per la pluja

Nota informativa sobre incidències per la pluja

Nota informativa sobre incidències per la pluja

Hi ha hagut alguns despreniments i s'han tallat algunes vies de comunicació i els accessos al Francolí en previsió de possibles crescudes del curs del riu.
06/03/2013

 

Aquest matí ha hagut despreniments de pedres d’un mur de l’Hort de l’Arquebisbat, a conseqüència de la pluja. L’Ajuntament de Tarragona vol aclarir que aquests despreniments no corresponen a part de la muralla romana.

També aquest matí, a les 7.48 h ha estat tallat el tram d’Icomar - Torreforta per inundació de la calçada, i s'han tancat els accessos al riu Francolí en previsió de possibles crescudes del curs del riu. També s’ha tallat l’accés a la platja Arrabassada per sota el punt de la via del tren.

Per altra banda, aquesta matinada s’ha inundat per la pluja el pati de l’escola Ponent de Campclar. L’Ajuntament de Tarragona informa que s’està fent la reparació i aquest matí quedarà solucionat i el pati podrà ser practicable. Cal recordar que aquesta escola està en unes instal·lacions provisionals pendent de la construcció d’un nou centre per part de la Generalitat de Catalunya.

En quant a les incidències en l’enllumenat públic, els serveis municipals l’han restablert en poc temps.

Segells de reconeixement d’administració oberta