Tarragona

Esteu aquí: Inici La Ciutat Notícies Notícies 2014 L'Ajuntament de Tarragona organitza un nou curs de monitors de lleure

L'Ajuntament de Tarragona organitza un nou curs de monitors de lleure

L'Ajuntament de Tarragona organitza un nou curs de monitors de lleure

L'Ajuntament de Tarragona organitza un nou curs de monitors de lleure Imatge de la passada edició
Serà a l'Espai Jove Kesse i està subvencionat amb el 50% de descompte
19/03/2014

 

Del 29 de març al 17 de maig, l’Espai Jove Kesse acollirà el cinquè curs de monitors d’educació en el lleure, amb un nou format semi presencial i semi intensiu (caps de setmana i Setmana Santa). El curs fixa una quota d’inscripció subvencionada de 180 euros i permet descomptes per les persones usuàries del carnet Tarragonajove.

Els horaris i preus es poden consultar al programa d’activitats d’hivern a la web tarragonajove.org. Les persones interessades en aquest curs poden realitzar la seva inscripció des de la mateixa web, o bé presencialment:

  • Oficina Jove del Tarragonès, de dimarts a divendres de 9 a 14 h i de dimarts a dijous de 16.30 a 19 h.
  • Espai Jove Kesse, de dimarts a dissabte de 17 a 21 h.

 

Aquest curs respon a les línies de programació d’activitats amb l’objectiu de promoure mòduls formatius d’educació permanent que millorin les aptituds i capacitats professionalitzadores de les persones participants.

Més informació sobre els continguts del curs i requisits per accedir-hi es troben a l’enllaç bit.ly/monitorlleure, o enviant un correu a: tarragonajove@tarragona.cat / joventut@tarragona.cat

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat