Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2014 Noves sortides de "Tarragona, véns a la muntanya?

Noves sortides de "Tarragona, véns a la muntanya?

Noves sortides de "Tarragona, véns a la muntanya?

08/06/2006

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona, que va engegar sortides a la muntanya durant aquest mes de maig, i la primera es va fer el diumenge dia 14 per les rodalies de l'Arbolí, ja té programades dues altres sortides que es faran els dies 11 de juny i el 2 de juliol propers.

El diumenge, dia 11 de juny, la caminada serà de 7 quilòmetres amb un desnivell de 100 metres per la zona de l'ermita de la Mare de Déu de la Roca. La dificultat és baixa.

Per al diumenge, dia 2 de juliol, la caminada farà un altre recorregut diferent del realitzat el passat dia 14 de maig, però també per la zona de l'Arbolí. La dificultat d'aquesta tercera excursió muntanyenca és considerada baixa, ja que té un desnivell de 200 metres i un recorregut de 10 quilòmetres.

Recordem als interessats a participar d'aquestes excursions, que el preu és de 8 € per a cada sortida, i que s'han d'abonar a les guixetes del Teatre Metropol. El període d'inscripció finalitza el dijous anterior a la corresponent sortida, i es demana que es tingui una forma física adient per a caminar unes 4 hores eproximadament per la muntanya.

En cas de que les condicions climatològiques siguin adverses, l'organització es reserva el dret d'ajornar l'activitat. Els participants es fan responsables del pròpi avituallament, i cal recordar que no es tornaran els diners en cas de no arribar a temps al punt d'origen o de sortida que sempre serà amb autocar des de la plaça Imperial Tarraco a les 7,45 hores del matí.

Recomanacions: Cal portar calçat adequat; portar sempre cartografia de la zona; no sortir dels camins marcats; la muntanya és de tots, no l'embrutis; portar abudant aigua i menjar; no encenguis foc sota cap pretexte; informa't de les previsions del temps abans de sortir; porta roba d'abrigall i impermeable perquè et pot ser útil.

Segells de reconeixement d’administració oberta