Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2014 Tarragona comptarà amb 250 parades en la Diada de Sant Jordi

Tarragona comptarà amb 250 parades en la Diada de Sant Jordi

Tarragona comptarà amb 250 parades en la Diada de Sant Jordi

La gran allau de sol·licituds ha fet que l'Ajuntament estableixi un nou model per millorar les ubicacions i la identificació dels espais
22/04/2014

Demà dimecres 23 d’abril, diada de Sant Jordi, s’instal·laran 250 parades repartides entre el centre de la ciutat i altres barris. Enguany s’han rebut un gran nombre de sol·licituds, per la qual cosa l’Ajuntament ha establert un nou model de gestió per millorar les ubicacions i la identificació dels espais. Les coques 1 i 2 de la Rambla Nova estan destinades a les entitats sense ànim de lucre, partits polítics, institucions i altres. Pel que fa a la coca 3, destinada als llibreters i floristes, es reprodueix una disposició central similar a la de l’any passat. La disposició de les parades té en compte aspectes vinculats amb la mobilitat i la seguretat de les persones que omplen la Rambla el dia de Sant Jordi. Davant l'enorme afluència de públic, i per garantir la fluïdesa i la permeabilitat, s’han intercalat llibreters i floristes, amb la finalitat de millorar la mobilitat de les persones.

En total a la Rambla Nova s'instal·laran 6 parades de llibreters, 11 de floristes i 176 parades de diverses entitats. “L’ajuntament ha escoltat les propostes per buscar el consens necessari perquè Sant Jordi sigui un èxit en tots els aspectes” ha manifestat la tinent d’alcalde de Domini Públic, Victoria Pelegrín.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta