Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2014 Tarragona participa en una jornada per al desenvolupament del corredor del Mediterrani entre Madrid i Lió

Tarragona participa en una jornada per al desenvolupament del corredor del Mediterrani entre Madrid i Lió

Tarragona participa en una jornada per al desenvolupament del corredor del Mediterrani entre Madrid i Lió

El tinent d'alcalde de Territori, Carles Castillo, assisteix avui a l'Stakeholder's Meeting del projecte CLYMA que se celebra a Perpinyà.
24/01/2014

 

El tinent d’alcalde de Territori, Carles Castillo, juntament amb el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, participa en la jornada Stakeholder's Meeting del projecte CLYMA que se celebra a Perpinyà. Entre d’altres, hi participen també representants de la Generalitat, del Ministeri de Foment, Port de Barcelona, i ajuntaments com els de Saragossa, Marsella i Montpellier.

La trobada reuneix representants d’entitats i institucions europees que formen part del projecte CLYMA (Development of the connection Lyon-Madrid on the Mediterranean Corridor) que consisteix a implementar el concepte de corredor en la secció Lió-Madrid, entre França i Espanya. Aquesta acció preveu estudis en l’organització i l’òptima implementació de la xarxa TEN-T (xarxa Trans-Europea de Transports), aspectes ambientals, identificació dels problemes principals, colls d’ampolla, etc. El projecte també pretén desenvolupar una proposta d’estructura de gestió d’aquest corredor intermodal.

En aquest enllaç podeu descarregar-vos el programa en format pdf.

Segells de reconeixement d’administració oberta