Tarragona

Esteu aquí: Inici La Ciutat Notícies Notícies 2015 Avui comencen les inscripcions per a la Ciberàgora 2015

Avui comencen les inscripcions per a la Ciberàgora 2015

Avui comencen les inscripcions per a la Ciberàgora 2015

La jornada, que se celebrarà el 9 de juliol, entre les 9 i les 14 h, va dirigida a totes les persones amb inquietuds per descobrir la influència i el vincle entre les TIC i la comunitat social.
16/06/2015

 

“La ciutat intel·ligent a la mida de les persones” serà la temàtica de la jornada Ciberàgora que tindrà lloc el 9 de juliol, a la Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos, de 9 a 14 h. Avui 15 de juny s’han obert les inscripcions que es podran fer online al web http://ciberagora.tarragona.cat. La inscripció és gratuïta fins a omplir l’aforament de la sala.

La Jornada està organitzada per l’Ajuntament (Telecentres Tarragona), la fundació Tarragona Smart Mediterranean City i la Universitat Rovira i Virgili; la Ciberàgora 2015 planteja la visió de la ciutat que ha emergit al centre neuràlgic d'un conjunt complex i multidimensional de relacions socials que, mediatitzades per les TIC, generen innovació i creativitat per donar resposta a necessitats i oportunitats de les persones. La jornada va dirigida a totes les persones amb inquietuds per descobrir la influència i el vincle entre les TIC i la comunitat social.

Tota la informació al web http://ciberagora.tarragona.cat/

arxivat sota:

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat