Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2015 Els Telecentres de Tarragona amplien cursos i places

Els Telecentres de Tarragona amplien cursos i places

Els Telecentres de Tarragona amplien cursos i places

La Ciberàgora 2015 “La ciutat intel·ligent a la mida de les persones”, va precedida de tres jornades prèvies
27/01/2015

 

Sis telecentres escampats per la ciutat, més un centre col·laborador a Sant Salvador, constitueixen la xarxa de telecentres de Tarragona que enguany ens ofereix 64 cursos de 20 hores, amb 588 places gratuïtes i gairebé 1300 hores formatives. "Els usuaris són persones empadronades a Tarragona, majors de 18 anys, que volen accedir al món de les TIC i es prioritza l’accés a persones en atur afirma el tinent d’alcalde Javier Villamayor."

La novetat d’enguany són Tallers Avançats 2015, aquests tindran lloc entre els mesos març, abril i maig, amb 81 places per nou tallers de Serveis al Núvol, Seguretat i compres per Internet i Compartició multimèdia online oberts a tothom. La formació TIC Empresa (en col·laboració amb Tarragona Impulsa) que compren serveis cloud i Model web online, contempla 30 places.

La Ciberàgora 2015, el gran espai d’intercanvi d’idees té característiques pròpies com el concepte mediterrani de ciutat sostenible i espai públic de convivència, va precedida de tres jornades prèvies i tindrà lloc a l’IMET, Institut Municipal d’Educació de Tarragona. Organitza l’Ajuntament de Tarragona, Telecentres de Tarragona i Tarragona 2017 Smart Mediterranean City.

Totes les activitats són gratuïtes. Les inscripcions als cursos estan obertes i les dels tallers s’obriran el dia 10 de febrer. Les activitats de Ciberàgora seran fins a omplir l’aforament.

Inscripcions i més informació
telecentres.tarragona.cat
ciberagora.tarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta