Tarragona

Esteu aquí: Inici La Ciutat Notícies Notícies 2015 L'Ajuntament prepara la Diada de Sant Jordi 2015

L'Ajuntament prepara la Diada de Sant Jordi 2015

L'Ajuntament prepara la Diada de Sant Jordi 2015

El dimecres dia 8 d'abril comença el termini per presentar les sol·licituds d'autorització de parades per a la venda de llibres i flors del Sant Jordi 2015.
01/04/2015

 

L'Ajuntament de Tarragona ha publicat l'anunci per regular l'atorgament de llicències per a l'ocupació de la via pública amb parades de venda de llibres i flors amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Podeu accedir al document en aquest enllaç al tauler d'anuncis de la seu electrònica.

S'admetran les sol·licituds presentades per establiments de llibres i flors, institucions, entitats degudament registrades al Registre d'Entitats municipal, així com de les associacions d'àmbit nacional amb delegació a la ciutat i els estudiants de centres docents que tinguin la seva seu a Tarragona.

Només s'autoritzarà la venda de llibres, flors i articles de marxandatge directament relacionats amb la Diada de Sant Jordi. Si es vol lliurar qualsevol altra mena de producte, haurà de ser de forma totalment gratuïta.

L'Ajuntament ha establert un procediment específic per a la formulació de peticions i l'atorgament d'autoritzacions pel que respecta als espais de la Rambla Nova. Les peticions per altres ocupacions es tramitaran segons el procediment general.

El període de presentació de sol·licituds començarà el dimecres 8 d'abril i finalitzarà el dissabte 18 d'abril de 2015.

Podeu consultar més informació sobre l'atorgament d'autoritzacions per l'ocupació de la via pública amb motiu de la Diada de Sant Jordi en aquest enllaç a la seu electrònica.

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat