Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2015 L'alcalde inaugura l'exposició "La fàbrica de Tabacs de Tarragona: La Tabacalera"

L'alcalde inaugura l'exposició "La fàbrica de Tabacs de Tarragona: La Tabacalera"

L'alcalde inaugura l'exposició "La fàbrica de Tabacs de Tarragona: La Tabacalera"

La mostra, que es podrà veure a l’Espai Tabacalera, commemora els 90 anys de la col·locació de la primera pedra de la fàbrica i fa un repàs d’aquell espai industrial.
L'alcalde inaugura l'exposició "La fàbrica de Tabacs de Tarragona: La Tabacalera" Foto d’autor desconegut cedida per Maria Dolors Artells (Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu).
22/10/2013

Ara fa 90 anys de la col·locació de la primera pedra de la Fàbrica de Tabacs de Tarragona i per commemorar l’efemèride i donar a conèixer el què va significar la implantació de la fàbrica a la ciutat de Tarragona, s’ha organitzat l’exposició La Fàbrica de Tabacs de Tarragona: la Tabacalera. 90 anys de la col·locació de la primera pedra (1923-2013) que inaugurarà demà l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, a les 19h a la planta segona de l’Arxiu, M2, Espai Tabacalera.

Demà, durant el transcurs de l’acte d’inauguració, es projectarà a la pantalla exterior dels jardins de l’Espai Tabacalera, el reportatge La Tabacalera produït conjuntament amb TAC12tv i amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Tabacalera. El reportatge audiovisual és un recull de testimonis de persones vinculades directa i indirectament a la fàbrica, combinat amb imatges actuals i d’arxiu que permeten endinsar-nos una mica més en la vida d’una de les fàbriques més importants de la ciutat.

El Servei d’Arxiu i Documentació Municipal, amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Tabacalera, ha produït aquesta exposició.

Segells de reconeixement d’administració oberta