Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2017 Els sindicats UGT i CCOO col·laboraran en el desenvolupament del nou Pla d'Acció de Tarragona Impulsa

Els sindicats UGT i CCOO col·laboraran en el desenvolupament del nou Pla d'Acció de Tarragona Impulsa

Els sindicats UGT i CCOO col·laboraran en el desenvolupament del nou Pla d'Acció de Tarragona Impulsa

L'alcalde Ballesteros ha signat aquest matí un conveni amb els líders dels representants dels treballadors
29/12/2017

 

L'Ajuntament de Tarragona ha signat un conveni amb els sindicats UGT i Comissions Obreres (CCOO) per col·laborar en el desenvolupament socioeconòmic de la ciutat i el conjunt del territori. A la signatura, que ha tingut lloc aquest matí al Palau Municipal, hi han participat l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, el conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, i els secretaris generals de la UGT i CCOO a Tarragona, Joan Llort i Vicente Moya, respectivament.

L'acord estipula tres àmbits de cooperació:

— Continuar treballant conjuntament en els actuals espais de col·laboració publicoprivats en què participen les tres entitats, com ara la Mesa de la Formació Professional.

— Implicar la UGT i CCOO en el desenvolupament del Pla d'Acció de Tarragona Impulsa per als anys 2018-2022, el full de ruta de les polítiques actives d'ocupació de l'Ajuntament de Tarragona per als propers quatre anys.

— La col·laboració de totes les parts en el disseny de les estratègies territorials que el Servei d'Ocupació de Catalunya està impulsant mitjançant la Llei 13/2015, d'ordenació dels sistemes d'ocupació i del Servei Públics d'Ocupació de Catalunya, pendent del seu desplegament.

El Pla d’Acció de Tarragona Impulsa té com a objectiu convertir-se en el full de ruta de les polítiques actives d’ocupació de l’Ajuntament de Tarragona per als propers quatre anys. Per garantir la seva eficàcia es fa del tot necessària la seva alineació amb l’estratègia de treball i els objectius d’agents com la UGT i CCOO. Per això es posaran en marxa els mecanismes necessaris per facilitar el seu seguiment i estudiar possibles línies de col·laboració.

El conveni té una durada prevista d'un any, però es pot prorrogar anualment amb l'acord de totes les parts.

Segells de reconeixement d'administració oberta