Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2017 L'Ajuntament de Tarragona acull el primer Seminari Permanent Luis del Castillo sobre Justícia Penal Internacional

L'Ajuntament de Tarragona acull el primer Seminari Permanent Luis del Castillo sobre Justícia Penal Internacional

L'Ajuntament de Tarragona acull el primer Seminari Permanent Luis del Castillo sobre Justícia Penal Internacional

El Fiscal de la Cort Penal Internacional, Fabricio Guariglia en farà la conferència inaugural amb el títol: 'Present i futur de la Cort Penal Internacional'.
28/11/2017

L’Ajuntament de Tarragona acollirà demà, a les 18.30 h, el Seminari Permanent Luis del Castillo sobre Justícia Penal Internacional al Saló de Plens del consistori. La primera edició a Catalunya estarà dedicada al futur del Màster Internacional en Justícia Penal Internacional que s’iniciarà el proper mes de febrer. Assistiran al seminari jutges, fiscals i personal de la Cort Penal Internacional i d’altres instàncies judicials internacionals, així com advocats del Col·legi d’Advocats de la Cort Penal Internacional, investigadors i docents de diferents universitats i centres d’investigació.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, farà la inauguració, acompanyat del president del Col·legi d’Advocats Penal Internacional i degà del Col·legi d’Advocats de Melilla, Blas J. Imbroda; el president d’Honor del Col·legi d’Advocats Penal Internacional, Luis del Castillo Aragón; el president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà del Col·legi d’Advocats de Girona, Carles McCrach; i el degà del Col·legi d’Advocats de Tarragona, Manel Albiach.

A continuació, a les 19 h, el Fiscal de la Cort Penal Internacional, Fabricio Guariglia farà la conferència inaugural Present i futur de la Cort Penal Internacional i, a les 20 h, començarà la presentació de la primera sessió del Seminari Permanent de Justícia Internacional i es clourà l’acte.

El Seminari continuarà fins al divendres 1 de desembre a les 12 h, que serà quan es presentaran les conclusions.

Segells de reconeixement d'administració oberta