Tarragona

Esteu aquí: Inici La Ciutat Notícies Notícies 2018 Ballesteros: "Em sento molt orgullós i agraït per la feina feta i el compromís de tots els municipis amb els Jocs"

Ballesteros: "Em sento molt orgullós i agraït per la feina feta i el compromís de tots els municipis amb els Jocs"

Ballesteros: "Em sento molt orgullós i agraït per la feina feta i el compromís de tots els municipis amb els Jocs"

Ballesteros: "Em sento molt orgullós i agraït per la feina feta i el compromís de tots els municipis amb els Jocs" Foto de família de l'acte que ha tingut lloc aquest matí al jardí de Casa Canals amb representants de tots els municipis participants. Foto: Mauri.
Altafulla, Calafell, Cambrils, Constantí, El Morell, El Vendrell, La Pobla de Mafumet, La Selva del Camp, Reus, Salou, Torredembarra, Valls, Vilaseca i La Canonja també acolliran els XVIII Jocs Mediterranis
14/06/2018

L'alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2018, Josep Fèlix Ballesteros, ha signat aquest migdia els convenis de col·laboració amb els alcaldes dels 13 municipis de la demarcació que seran seu dels Jocs Mediterranis 2018. L'acte ha tingut lloc al jardí de Casa Canals.

L'alcalde Ballesteros ha assegurat sentir-se molt orgullós i agraït "per la feina feta i el compromís de tots els municipis. Ens hem sentit molt acompanyats. Hem superat moltes dificultats, tant d'inversió com de timing, però avui estem aquí tots, a punt de gaudir dels Jocs". I ha afegit: "Els Jocs seran una excel·lent oportunitat per mostrar-nos al món com som: excel·lents, convençuts de les nostres possibilitats i amb projectes compartits".

Els convenis recullen els compromisos específics de cada ajuntament amb la Fundació Tarragona 2018, com són: la cessió de les instal·lacions i via pública per a la celebració dels Jocs, el material esportiu, les zones d'aparcament, aspectes tecnològics, pla d'autoprotecció i assegurances, entre d'altres.

Els alcaldes i regidors que han signat els convenis són dels ajuntaments següents: Altafulla, Calafell, Cambrils, Constantí, El Morell, El Vendrell, La Pobla de Mafumet, La Selva del Camp, Reus, Salou, Torredembarra, Valls, Vilaseca i La Canonja.

arxivat sota:

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat