Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2018 Festival aeri de la Patrulla Águila al Balcó del Mediterrani

Festival aeri de la Patrulla Águila al Balcó del Mediterrani

Festival aeri de la Patrulla Águila al Balcó del Mediterrani

L'exhibició aèria tindrà lloc diumenge a les 12.15 hores
Festival aeri de la Patrulla Águila al Balcó del Mediterrani El conseller de Mobilitat, Josep Aceró, acompanyat per alguns membres de la Patrulla Águila, el comandant i cap de la Patrulla José Manuel García Mora, i la pilot, Rosa Mª García-Malea López, amb el subdelegat de Defensa, Joaquín Ballesteros.
18/05/2018

Diumenge 20 de maig, a les 12.15 hores, davant del Balcó del Mediterrani hi haurà un festival aeri a càrrec de la Patrulla Águila, el grup acrobàtic de l'exèrcit de l'aire. Volaran set avions de fabricació espanyola que realitzaran diverses maniobres acrobàtiques com el looping invertit, els vols en vertical i horitzontal, els encreuaments, etc. segons l'estat meteorològic. A més, també actuarà la Unitat de Paracaigudistes. La durada de l'exhibició serà de 30 minuts.

 

La Patrulla Águila està format pel cap, set pilots titulats, dos pilots de reserva i l'espiquer. Cal destacar que els pilots acrobàtics, a més són professors de 4 cursos de vol.

 

El conseller de Mobilitat, Josep Aceró, ha afirmat en roda de premsa que "és un orgull i un honor que la Patrulla Águila faci un espectacle aeri a la nostra ciutat".

 

El subdelegat de Defensa, Joaquín Ballesteros, el cap de la Patrulla Àguila, comandant José Manuel García Mora, i la pilot, Rosa Mª García-Malea López, han assenyalat que és la primera vegada que actuaran a Tarragona i que la Patrulla Águila té un gran prestigi internacional i porten la marca España arreu del món.

Segells de reconeixement d’administració oberta