Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2018 RTVE amb els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018

RTVE amb els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018

RTVE amb els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Josep Fèlix Ballesteros "Una cosa és signar un conveni i un altre és el que estem vivint amb TVE, l'afecte que han mostrat cap a la ciutat, l'esport i la cultura"
RTVE amb els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 Presentació de la cobertura de Ràdio Televisió Espanyola amb motiu dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 ahir al matí. Foto: Mauri.
23/05/2018

Ahir, dimarts, es va presentar al Museu d'Història de Tarragona, a la sala del sarcòfag d'Hipòlit, situada al Pretori romà, la cobertura de RTVE per als XVIII Jocs Mediterranis, amb la presència de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el director de TVE, Eladio Jareño, i el subdirector de programes esportius de TVE, Xavi Díaz.

Els XVIII Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 reuniran uns quatre mil esportistes de trenta-tres disciplines provinents de vint-i-sis països. Eladio Jareño ha destacat el compromís de RTVE amb els Jocs Mediterranis amb un operatiu que implicarà cent seixanta persones i cinc unitats mòbils completes d'alta definició. "És un dispositiu similar al d'uns Jocs Olímpics perquè hi ha diferents seus i localitzacions; la diferència és que a Tarragona farem la producció i personalització del senyal".

Durant els Jocs Mediterranis, Teledeporte farà una cobertura diària que inclourà la retransmissió en directe de les cerimònies d'inauguració i de clausura al Nou Estadi. També emetrà en directe les finals de les disciplines esportives més importants (natació, piragüisme, karate, gimnàstica artística, bàdminton, bàsquet 3x3, vòlei platja, waterpolo, handbol, futbol i voleibol). A més, cada dia Teledeporte emetrà un ampli resum de les proves esportives diàries entre les 16 h i les 22 h, presentat des de l'Anella Mediterrània.

Per la seva banda, els Serveis Informatius de RTVE oferiran una àmplia cobertura diària als telediaris, al Canal 24H i en l'Informatiu que es desplaçarà el 22 de juny a Tarragona.

La programació especial ha començat ja amb l'emissió d'un espai, ahir a la tarda, al canal Teledeporte, a un mes per a l'inici dels Jocs. Presentat pels periodistes Xavi Díaz i David Figueira, inclou reportatges sobre les seus i la Vila dels esportistes i entrevistes a Javier Villamayor, conseller comissionat dels Jocs, l'entrenador de bàsquet Berni Álvarez, i l'exfutbolista Antonio Pinilla, entre d'altres.

Programes de TVE com el talentshow de cuina MasterChef Celebrity i el dels germans Torres amb Torres en la cocina enregistraran els seus espais a Tarragona. Per altra banda, España Directo emetrà en directe des de Tarragona del 25 al 29 de juny. A més, des de La 2, el programa Saber y ganar dedicarà les seves preguntes als Jocs i s'emetrà el documental "Ingenieria romana: Las ciudades", centrat a Tarraco, entre altres peces dedicades a la ciutat i els Jocs.

Segells de reconeixement d’administració oberta