Tarragona

Esteu aquí: Inici La Ciutat Notícies Notícies 2018 Subvencions de la Diputació en el marc del Pla d'Acció Municipal

Subvencions de la Diputació en el marc del Pla d'Acció Municipal

Subvencions de la Diputació en el marc del Pla d'Acció Municipal

Destinades, entre d'altres, a infraestructures esportives a Campclar i pavimentació del carrer de Mallorca
11/10/2018

El Patronat Municipal d'Esports posa en marxa un procés renovació i ampliació dels equipaments esportius a la ciutat gràcies, en bona part, a una subvenció del Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona per valor de 317.249 euros.

El gruix de les actuacions es desenvoluparà al complex esportiu de Campclar, on es renovaran bona part de les màquines de la sala de musculació. També es millorarà el control d'accés, les taquilles dels vestuaris, la megafonia a la piscina, el pavelló i el gimnàs, a més de renovar les portes del pavelló.

Paral·lelament, també s'instal·larà un sistema de videovigilància al complex de Campclar, inclòs el velòdrom. També es disposarà d’un control amb imatges de l’exterior de les instal·lacions esportives.

La consellera i presidenta del Patronat Municipal d’Esports, Elisa Vedrina, ha manifestat que “amb la subvenció del PAM de la Diputació de Tarragona i l’aportació municipal es milloraran les instal·lacions i la seguretat del complex esportiu de Campclar”. També ha avançat que “es faran altres actuacions, com la instal·lació de taules exteriors de tennis taula, porteries de futbol sala i cistelles de bàsquet en diferents punts de la ciutat”.

El cost total de les actuacions és de 374.037€, dels quals 56.787€ no subvencionats els aporta l’Ajuntament de Tarragona.

Nova pavimentació del carrer Mallorca

Per altra banda, la Junta de Govern de la Diputació de Tarragona va acordar la concessió d’una subvenció a l’Ajuntament de Tarragona per pavimentar el carrer de Mallorca. En concret, es tracta del tram entre la plaça de braus a la plaça de Ponent, amb un cost total de 126.285,95 euros, dels quals la Diputació de Tarragona subvenciona 105.824,45 €. Aquesta actuació s’executarà en el termini de 60 dies. El conseller d’Espais Públics, José Luis Martín, manifesta estar molt satisfet per aquest acord. I ha assenyalat que “aquesta nova actuació al carrer Mallorca, amb una nova pavimentació de les voreres, referma el nostre compromís amb la millora de l’espai públic de la ciutat”.

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat