Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2018 Tarragona i Reus es promocionen a Madrid gràcies a la cimera inversora Invest in Cities

Tarragona i Reus es promocionen a Madrid gràcies a la cimera inversora Invest in Cities

Tarragona i Reus es promocionen a Madrid gràcies a la cimera inversora Invest in Cities

Hi van participar els consellers de Territori i de Desenvolupament Econòmic
27/11/2018

Els consellers de Territori i de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Milà i Francesc Roca, respectivament, van participar ahir al vespre a Madrid a la iniciativa 'Invest in Cities', una cimera en què les ciutats de Tarragona i Reus van presentar a inversors les millors oportunitats de desenvolupament econòmic del territori. Per part de la capital del Baix Camp, va intervenir el regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza. 

Les dues ciutats van promocionar-se conjuntament per impulsar la inversió privada al territori. En una xerrada conjunta, a més d'uns vídeos introductoris en què es van donar a conèixer les principals potencialitats de la zona, Tarragona va exposar amb detall dos dels projectes que es desenvoluparan a curt termini, el Banc d'Espanya i el solar del Pla Parcial 10. I Reus va presentar el projecte de construcció del Centre d’Empreses del CEPID dos i una promoció d’habitatge social al centre de la ciutat. 

La sessió d'aquest dilluns a Madrid, en què també van participar altres vuit ciutats mitjanes de l'Estat, va donar continuïtat a la trobada del passat 18 de setembre a Reus, en què el teixit empresarial va estar convocat a una jornada de formació i treball en xarxa.

Segells de reconeixement d’administració oberta