Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2019 Acord entre Ematsa i l'IES Vidal i Barraquer per col·laborar en l'acollida d'alumnes en formació dual

Acord entre Ematsa i l'IES Vidal i Barraquer per col·laborar en l'acollida d'alumnes en formació dual

Acord entre Ematsa i l'IES Vidal i Barraquer per col·laborar en l'acollida d'alumnes en formació dual

Tarragona és una ciutat pionera en aquesta modalitat d’estades formatives a les empreses
06/03/2019

L’alcalde de Tarragona i president d’Ematsa, Josep Fèlix Ballesteros, ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb el director de l’IES Vidal i Barraquer, Narcís Castanedo, per col·laborar en l’acollida d’alumnes del cicle formatiu de formació dual en administració de sistemes informàtics en xarxa, el cicle formatiu de grau mitjà d’activitats comercials i el cicle de grau superior de gestió de vendes i espais comercials. L’objectiu és mantenir aquest conveni durant els propers 4 anys.

Ematsa va iniciar la col·laboració de formació dual amb instituts el 2015. El primer va ser un curs formatiu específic del cicle integral de l’aigua a l’institut Pere Martell. Des d’aleshores, una mitjana de 5 alumnes passen per les instal·lacions de l’empresa d’aigües de Tarragona per formar-se.

Amb la signatura d’aquest conveni, alumnes de l’institut faran estades a Ematsa mitjançant una beca de formació. La formació dual a les empreses aporta per als alumnes aprendre treballant en un entorn d’empresa real.

Així mateix, per a empreses com Ematsa significa acollir un alumne durant uns mesos amb l’objectiu de formar-lo i ajudar-lo en la seva inserció al món professional. 

Segells de reconeixement d'administració oberta