Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2019 El Casal per Nadal ofereix 40 activitats gratuïtes al jovent

El Casal per Nadal ofereix 40 activitats gratuïtes al jovent

El Casal per Nadal ofereix 40 activitats gratuïtes al jovent

Una exhibició de pop coreà i japonès, el primer Torneig d’Escacs Kesse o les Precampanades de Cap d’Any, entre les propostes destacades
18/12/2019

El Casal per Nadal ofereix una quarantena d'activitats gratuïtes adreçades a joves d'entre 12 i 35 anys. En total són més de 1.000 places per a les propostes, que es desenvolupen del 17 al 21 i del 27 al 30 de desembre.

Es tracta del novè any consecutiu que la Conselleria de Joventut habilita l'Espai Jove Kesse coincidint amb les vacances nadalenques perquè el jovent de la ciutat pugui explorar i experimentar alternatives d'oci i consum centrades en el creixement personal i les relacions entre joves.

Com és habitual, les activitats són d'àmbits diferents perquè gairebé tothom trobi alguna proposta al seu gust. D'aquesta manera, la programació inclou una xerrada sobre els esports electrònics, el primer Torneig d'Escacs Kesse, una exhibició de pop coreà i pop japonès, un taller per fer música amb la fulla d'una serra o la primera sessió d'un cicle sobre comunicació en el món de la parella.

El 27 de desembre, les ja clàssiques Precampanades de Cap d'Any permetran avançar la celebració d'aquesta festa tan destacada, en aquesta ocasió realitzant un petit homenatge als qui hauran de treballar aquella nit.

El conseller de Joventut, Hermán Pinedo, ha remarcat que les propostes del Casal per Nadal "impulsen i acompanyen el desenvolupament del jovent i faciliten l'accés a un ampli ventall d'opcions tant lúdiques com formatives".

El Casal per Nadal, organitzat per la Conselleria de Joventut, compta amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i del Plan Nacional sobre Drogues del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. També compta amb la col·laboració de: AEGEE Tarragona, Asssexora'Tgn, Genovesa Narratives TEatrals, Club d'Escacs Tarragona, Associació Bandera Nera, Fundació Santa Maria de Siurana, AJRET, La Forja Gaming, Comunitat Pokémon Go Tarragona, Arteliats Teatre, Edge Guardians, L'Espiga d'Or, Àtic Serveis Culturals, Auriga Serveis Culturals i els cantants i grups de K-pop i J-pop Etherea, TenM, A-Waifus, Jonathan i Alba López.

Podeu descarregar-vos el dossier de premsa clicant aquí.

Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web www.tarragonajove.org.

L’Espai Jove Kesse romandrà tancat del 31 de desembre fins al 6 de gener, ambdós inclosos. L’espai estarà novament obert i a disposició a partir del dimarts 7 de gener.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta