Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2019 L’Ajuntament s’adhereix a les concentracions de rebuig convocades pels moviments feministes

L’Ajuntament s’adhereix a les concentracions de rebuig convocades pels moviments feministes

L’Ajuntament s’adhereix a les concentracions de rebuig convocades pels moviments feministes

Tindran lloc avui, 8 de juliol, a les 18 h davant dels ajuntaments
08/07/2019

L’Ajuntament de Tarragona s’adhereix i dona suport a les concentracions de rebuig convocades pels moviments feministes per a avui, 8 de juliol, a les 18 hores, davant dels ajuntaments, i al Manifest de la Federació de Municipis de Catalunya, en relació amb la presumpta violació en grup que va patir una menor a Manresa l'octubre de 2016, i vol expressar la més enèrgica condemna d'uns fets absolutament intolerables. 

Aquest és el contingut del Manifest de la Federació de Municipis de Catalunya:

«Adhesió a les concentracions de rebuig, convocades pels moviments feministes, per al dilluns 8 de juliol davant dels ajuntaments

En relació a la presumpta violació en grup que va patir una menor a Manresa l'octubre de 2016, la Federació de Municipis de Catalunya vol expressar la més enèrgica condemna d'uns fets absolutament intolerables.

Volem deixar constància de la nostra solidaritat amb la víctima i amb totes les dones víctimes de la violència masclista.

Les violències masclistes són una xacra i un problema social d'extraordinària magnitud contra el qual els poders públics hem d'oferir una resposta ferma, inequívoca i urgent.

Per aquest motiu, la Federació de Municipis de Catalunya s'adhereix a la proposta del moviment feminista d'organitzar concentracions de rebuig i denúncia a les 18 hores del dilluns 8 de juliol davant de tots els ajuntaments.

Des de la Federació de Municipis de Catalunya ens reafirmem en el compromís permanent en la lluita contra qualsevol forma de violència contra les dones.»

Segells de reconeixement d’administració oberta