Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2019 L’Associació Pessebrista de Tarragona exposa un pessebre al Mercat Central

L’Associació Pessebrista de Tarragona exposa un pessebre al Mercat Central

L’Associació Pessebrista de Tarragona exposa un pessebre al Mercat Central

Estarà exposat des d'avui fins a l'11 de gener
10/12/2019

El Mercat Central acull a partir d’avui un pessebre realitzat pels artistes Joan Plana, M. Josepa Pasano i Xavier Fort, membres de l’Associació Pessebrista de Tarragona. Per segon any, l’edifici modernista exposa una representació en forma de diorama. En aquesta ocasió es reprodueix l’adoració dels pastors en un ambient rural, als afores d’un poble, envoltat de vegetació i muntanyes.

Dos dels autors del pessebre del Mercat, Plana i Pasano, van estar recentment guardonats amb el Trofeo Federación Espanyola 2019, com a reconeixement per la seva trajectòria i la seva tasca com a promotors del pessebrisme arreu de l’Estat.

Per la seva banda, les figures que apareixen al diorama han estat modelades pels artistes artesans barcelonins Daniel José i Gemma Bertran.

El diorama, ubicat a la planta principal del Mercat, al costat de la consigna, estarà exposat fins al proper dia 11 de gener del 2020, durant l’horari d’obertura al públic, de 8.30 a 21 h, de dilluns a dissabte.

Segells de reconeixement d'administració oberta