Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2019 La diada «Sant Jordi a Ponent» aplegarà prop de 400 alumnes els dies 25 i 26

La diada «Sant Jordi a Ponent» aplegarà prop de 400 alumnes els dies 25 i 26

La diada «Sant Jordi a Ponent» aplegarà prop de 400 alumnes els dies 25 i 26

Un dels nous busos articulats de l'EMT es convertirà en BiblioBus per un dia
24/04/2019

Ponent es prepara per celebrar Sant Jordi els dies 25 i 26 d’abril amb un programa d’activitats que aplegarà gairebé 400 alumnes dels centres educatius de la zona.

Dijous 25, a les 11 h, els alumnes participaran en l’enregistrament del ball del Patatuf al camp de futbol de Torreforta. A la tarda, la biblioteca de Torreforta acollirà el Festival de Curtmetratges: Ponentwood, en què es projectaran els curts sobre llegendes del Camp de Tarragona que ha fet l’alumnat de la zona de Ponent.

Divendres 25, la plaça del Tarragonès serà l’epicentre de Sant Jordi. A les 10 h hi haurà una marató de contes per a infants d’educació infantil i primària. A continuació, una batucada a càrrec de l’Institut Escola Mediterrani precedirà el lliurament de premis de la quarta edició del certamen literari Olga Xirinacs.

Durant tot el matí, un dels nous busos articulats de l’EMT s’instal·larà a la plaça i es convertirà en BiblioBus per tal que veïns i alumnes de Ponent coneguin aquest nou vehicle, que s’incorporarà al servei de transport públic de la ciutat. A la tarda, de les 17 h a les 19 h, el BiblioBus acollirà activitats i contacontes oberts per a joves i famílies.

Totes les activitats són obertes i gratuïtes per a la ciutadania. 

Segells de reconeixement d'administració oberta