Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2019 La plaça de Corsini acollirà la revetlla gratuïta de cap d’any a la ciutat

La plaça de Corsini acollirà la revetlla gratuïta de cap d’any a la ciutat

La plaça de Corsini acollirà la revetlla gratuïta de cap d’any a la ciutat

El músic Joan Reig i la maga Melanie presentaran les campanades, mentre que la Bandarra Street Orkestra i Angangas Band posaran música a aquesta nit tan especial
11/12/2019

L'Ajuntament de Tarragona organitza el 31 de desembre una revetlla gratuïta a la plaça de Corsini per tancar l'any 2019 i donar la benvinguda al 2020. El músic Joan Reig i la maga Melanie seran els encarregats de conduir les campanades, mentre que la Bandarra Street Orkestra i l'orquestra Angangas Band posaran música a la festa.

Les activitats començaran a partir de les 23 h als voltants del Mercat Central, quan els catorze músics de la Bandarra Street Orkestra acomiadaran el 2019 amb el millor esperit.

Minuts abans de la mitjanit els populars Joan Reig i Melanie agafaran el testimoni per presentar les imprescindibles dotze campanades. Una il·luminació singular del Mercat i la plaça Corsini i focs artificials contribuiran a fer més espectacular l'arribada de l'any nou.

Un cop estrenat el 2020, el grup de versions Angangas Band posaran la millor música per estrenar el nou any.

 

Melanie

Melanie és maga i reivindica el paper de la dona al món de la màgia. No té un estil fi ni delicat. La seva màgia és actual, rebel i amb tocs molt tendres. “Arriba una nova manera de fer màgia, s’ha acabat veure a les dones fent de partenaire, a partir d’avui la màgia la faré jo.”

Ha estat semifinalista al programa Got Talent España provocant titulars com els següents: "Melanie hace magia con los móviles del jurado y 'hechiza' a Dani Martínez”, "Melanie deja al jurado sin palabras una noche más: ‘¿Cómo lo ha hecho?’”, “Risto: ‘Me has dejado sin palabras’”.

 

Joan Reig

Va néixer a Constantí el 16 de març de 1963.  És bateria d’Els Pets i també membre d’altres formacions com Refugi, Mesclat i Tàrraco Surfers.

EL 2018, va presentar el seu primer disc com a cantant en solitari després de més de 35 anys sobre els escenaris.

Un artista musical en tota regla i un gran personatge públic molt vinculat a la vida cultural de la nostra ciutat.

 

Bandarra Street Orkestra

La Bandarra Street Orkestra és un col·lectiu de músics residents al Camp de Tarragona que comparteixen una història comuna i una manera concreta de viure la música. Aquest projecte, amb més de dotze anys a les seves esquenes, ha estat un dels més ambiciosos de la província. Fusionen el brass band d'origen nord-americà amb la percussió brasilera. A més a més, incorporen un conjunt d'ingredients imprescindibles que fan més especials, si pot ser, els seus concerts: l'humor i la interacció amb el públic.

 

Angangas Band

És un grup de vuit joves que saben portar la festa a tot arreu. Els agrada versionar les cançons més conegudes i les tornades més atractives per contagiar a públics de totes les edats les ganes de ballar i de passar una gran estona.

“Angangas… Així és com ens anomenaven a l'institut. Ens tenien com a rarets i a més fèiem rabieta per les bones notes, els concursos de ciències... A més muntàvem uns musicals que feien caure la baba als professors. Aquesta fama feia que no ens convidessin a cap festa. Per això, vam decidir muntar nosaltres la millor festa que et pots imaginar. Ara mateix fem concerts per tota Catalunya i tots hi esteu més que convidats”. 

Segells de reconeixement d'administració oberta