Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2019 Roben 500 metres de cable elèctric de la Vall de l'Arrabassada

Roben 500 metres de cable elèctric de la Vall de l'Arrabassada

Roben 500 metres de cable elèctric de la Vall de l'Arrabassada

El furt es va produir divendres, i aquesta matinada han tornat a sostreure més cablejat, per la qual cosa aquest punt de la ciutat ha tornat a quedar a les fosques
Roben 500 metres de cable elèctric de la Vall de l'Arrabassada Foto: Mauri
21/03/2019

L’Ajuntament de Tarragona ha denunciat el robatori de cinc-cents metres de cable elèctric del parc que està a tocar del CAP i del Sociosanitari de Llevant. Els fets es van iniciar la matinada de divendres a dissabte. A conseqüència del furt, els cent punts de llum d’aquesta zona verda van quedar a les fosques. Dilluns, els operaris de l’empresa que porta el manteniment de l’enllumenat públic van iniciar les tasques de reposició del cable i van restablir, doncs, el subministrament elèctric a la meitat dels punts de llum. Però aquesta matinada han tornat a perpetrar un nou robatori, cosa que ha deixat a les fosques aquesta zona verda. Els enginyers municipals encarregats de l’enllumenat públic asseguren que «és molt més el cost que representa tornar a reposar el cable que el benefici que en poden treure els que l’han robat, perquè hem d’obrir rasses per veure en quin punt no hi ha cable i, en altres llocs, fins i tot desmuntar les columnes dels fanals».

Responsables de la Guàrdia Urbana han estat aquest matí al lloc dels fets i traslladaran la denúncia als Mossos d’Esquadra, per tal que donin avís a les deixalleries i poder, d’aquesta manera, enxampar els lladres.

La part més propera al CAP i al Sociosanitari de Llevant recuperarà aquesta tarda el subministrament elèctric, i s’espera que demà estiguin gairebé tots els punts de llum funcionant.

Durant aquest any ja s’han produït altres robatoris a la Vall de l’Arrabassada. En concret, al carrer d'Ernest Lluch i Joan Fuster. Els enginyers municipals encarregats de l’enllumenat públic asseguren que és el primer cop que els lladres de cable actuen en aquesta zona de Tarragona. Només l’any passat es van produir quinze robatoris, la majoria a la Floresta, Campclar i el Parc de la Coma.

Segells de reconeixement d'administració oberta