Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2019 Tarragona acollirà la preestrena del documental 'La vida con Williams'

Tarragona acollirà la preestrena del documental 'La vida con Williams'

Tarragona acollirà la preestrena del documental 'La vida con Williams'

L'alcalde Pau Ricomà s'ha reunit aquest matí amb el director del documental
Tarragona acollirà la preestrena del documental 'La vida con Williams' L'alcalde Pau Ricomà ha rebut aquest matí a Emanuel Munteanu
21/08/2019

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha rebut aquest matí a Emanuel Munteanu, director del documental 'La vida con Williams', un projecte fet a Tarragona i que pretén visibilitzar la síndrome Williams-Beuren a través de l'experiència de l'Anna.

"És una història de superació personal. Vaig conèixer a l'Anna el 2012 i vaig tenir clar que volia fer un projecte audiovisual. Vaig començar el 2017 i el 22 de juliol passat la vaig acabar", explica Emanuel Munteanu. De fet, l'alcalde Ricomà ha assegurat que l'Ajuntament de Tarragona buscarà una data per fer la preestrena de la pel·lícula a principis de l'any vinent.

Cal recordar que el Consell Plenari va aprovar el 22 de febrer passat una declaració Institucional per al reconeixement de la situació de les persones afectades per la síndrome de Williams-Beuren. Es tracta d'una malaltia genètica provocada per la pèrdua de material genètic en el cromosoma 7 i es caracteritza per presentar uns trets facials típics, discapacitat intel·lectual lleu o moderada, nivells de calci en sang elevats, estrenyiment de l'artèria principal immediatament en sortir del cor, entre d'altres.

Segells de reconeixement d'administració oberta