Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 Aquest dimecres s'emet 'Llegendes de la COVID' al canal en línia de la Conselleria de Joventut

Aquest dimecres s'emet 'Llegendes de la COVID' al canal en línia de la Conselleria de Joventut

Aquest dimecres s'emet 'Llegendes de la COVID' al canal en línia de la Conselleria de Joventut

Emili Samper pronuncia a les 21 h aquesta xerrada, que es podrà seguir en directe per 'streaming'
11/11/2020

La irrupció de la COVID-19 ha sacsejat el nostre dia a dia i ha capgirat la manera com ens relacionem. Aquesta nova situació ha provocat, com qualsevol gran canvi, reaccions diverses i situacions conflictives, que han generat rumors que ens ha servit per vehicular els nostres neguits i les nostres pors. En la sessió d’aquest dimecres podrem veure alguns dels rumors i de les llegendes sorgides al voltant del coronavirus —molts d’elles des del punt de vista humorístic—, així com alguns exemples del folklore que ens va acompanyar durant el confinament, des d’acudits a mems, que exemplifiquen com hem reaccionat davant aquesta situació. La xerrada, que anirà a càrrec d'Emili Samper, serà avui dimecres 11 de novembre i a les 21 h, en directe per www.tarragonajove/streaming .

Aquest acte s'emmarca dins el cicle La ciutat a cau d'orella de la Conselleria de Joventut i coorganitzat junt amb la Biblioteca Pública de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i l'Escola de Lletres. 

Segells de reconeixement d'administració oberta