Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 Carles Porta, protagonista del cicle 'La ciutat a cau d'orella' de la Conselleria de Joventut

Carles Porta, protagonista del cicle 'La ciutat a cau d'orella' de la Conselleria de Joventut

Carles Porta, protagonista del cicle 'La ciutat a cau d'orella' de la Conselleria de Joventut

Tot i que el programa és del 6 al 27 de novembre, la inscripció de les activitats estarà disponible a partir d'aquest dijous
Carles Porta, protagonista del cicle 'La ciutat a cau d'orella' de la Conselleria de Joventut El periodista i escriptor Carles Porta ha assolit un gran popularitat amb el programa 'Crims' emès a Catalunya Ràdio i TV3.
21/10/2020
La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, la Biblioteca Pública, l’Arxiu de Folklore de la URV i l’Escola de Lletres proposen per aquesta tardor la 8a edició del cicle La ciutat a cau d’orella centrada en pandèmies i llegendes dels nostres dies. Del 6 al 27 de novembre tindrà lloc la 8a edició de La ciutat a cau d’orella, el cicle de tardor amb més càrrega d’emocions i aventures aptes per als i les més joves i no tant joves, a partir dels 12 anys. Un dels principals atractius del cicle serà comptar amb el mediàtic periodista, director i escriptor Carles Porta, famós pel programa Crims emès per Catalunya Ràdio i TV3. A més a més, el cicle incorpora altres figures diverses com el doctor en Història Medieval, Eduard Juncosa; el filòleg i contacontes, Carles Alcoy; el dibuixant, guionista, crític i tèoric del món del còmic, Pepe Gàlvez, i la pallassa, NunnyG.
 
Cartell del cicle 'La Ciutat a Cau d'Orella' 2020S’ofereixen fins a vuit actes i activitats gratuïtes, sis d’elles en línia i dues en format presencial (que en funció de l'evolució de la pandèmia també passarien a ser en línia) i que requereix de reserva d’inscripcions i entrades per plataforma web www.tarragonajove.org. La inscripció estarà operativa a partir d'aquest dijous 22 d’octubre.
 
Les dues activitats que en principi seran presencials són, d'una banda, la xerrada de Carles Porta, que ja hem comentat i que està prevista pel divendres 27 de novembre a les 18 h a l'Espai Jove Kesse i una activitat itinerant, que sota el títol de Tot és mentida, no passa res, ens portarà al Passeig Arqueològic i altres racons de la Part Alta el divendres anterior 20 de novembre, amb dos torns a les 18 i a les 19 h , amb històries pandèmiques a cau d'orella.
 
Les activitats en línia aniran des d'una explicació sobre un enigma a l'entorn de l'última excavació del Mausoleu de Centcelles i la història que hi ha al darrere d'aquest monument; un taller de disseny i confecció de mascaretes i un altre d'iniciació al clown i diferents activitats a l'entorn de la COVID-19 i la història de les pandèmies, a través del món del còmic, d'altres exemples, de llegendes i com no, també dels rumors. 
 

Per a més informació consulteu el web Tarragona Jove.

Segells de reconeixement d’administració oberta