Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 Dilluns entra en funcionament la línia L42 d’autobús, que uneix el centre amb el Complex Educatiu de Tarragona

Dilluns entra en funcionament la línia L42 d’autobús, que uneix el centre amb el Complex Educatiu de Tarragona

Dilluns entra en funcionament la línia L42 d’autobús, que uneix el centre amb el Complex Educatiu de Tarragona

La L41 modifica el seu recorregut i estableix parada, excepcionalment i mentre duri la crisi pel coronavirus, a l’Hospital Joan XXIII
Dilluns entra en funcionament la línia L42 d’autobús, que uneix el centre amb el Complex Educatiu de Tarragona Flota d'autobusos municipals. Foto: Isaias Mena.
29/05/2020

El proper dilluns, 1 de juny, l’Empresa Municipal de Transports (EMT) posa en funcionament la línia L42 que uneix el centre la ciutat (Via Roma) amb el Complex Educatiu.

La mesura sorgeix de la voluntat de “donar resposta a les necessitats de la ciutadania, ja que dilluns es reprèn part de l’activitat lectiva dels centres educatius”, explica el president de l’EMT, Jordi Fortuny.

Els autobusos de la L42 circularan en horari no lectiu.

Modificació excepcional del recorregut de la L41

Excepcionalment, i mentre duri la situació d’alarma pel risc d’infecció pel coronavirus, la línia L41 Zona Educacional–Estació varia parcialment el seu recorregut (d’anada i tornada) per tal de fer parada a l’Hospital Joan XXIII.

“La situació actual requereix garantir l’enllaç de tots els barris amb els centres d’atenció sanitària”, argumenta Fortuny. De fet, aquesta mesura permet als veïns i veïnes de la part baixa la connexió amb l’Hospital Joan XXIII mitjançant el transport públic municipal. 

Per a més informació, consulteu el mapa de la modificació del recorregut de la L41 i horaris de la nova parada habilitada (PDF).

Segells de reconeixement d'administració oberta