Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 Dimecres comencen les inscripcions de l'Estiu Jove 2020

Dimecres comencen les inscripcions de l'Estiu Jove 2020

Dimecres comencen les inscripcions de l'Estiu Jove 2020

La programació es presenta amb 60 activitats i posa a disposició 2.000 places amb propostes en línia i presencials
Dimecres comencen les inscripcions de l'Estiu Jove 2020 Imatge d'una edició anterior del taller d'interpretació de text. Cedida.
04/06/2020

El proper dimecres 10 de juny, a partir de les 10 h del matí, s’activa el programa d’inscripcions de les activitats d’Estiu TarragonaJove, tot i que des d’avui ja es poden consultar a través del web jove www.tarragonajove.org. Els interessats podran consultar els tallers i cursos programats, catalogats amb diversos àmbits com esports i aventura; circ, màgia i teatre; música i dansa; idiomes i creació literària; manualitats, arts plàstiques i visuals; informàtica i noves tecnologies, cuina creativa i la caixa d’eines i habilitats.

En aquesta edició i davant de la situació sanitària actual, s’ha optat per potenciar les activitats en format en línia i canals telemàtics, de manera que el 60% d’activitats seran en aquest format. Entre aquestes activitats en línia destaquen els tallers de cuina, el taller de pintura creativa, la xerrada amb les creadores de la sèrie Les de l’Hoquei de TV3 o l’acte amb els dobladors de la sèrie Bola de Drac, Mònica Padrós i Marc Zanni.

De les activitats presencials continuen enguany els casals setmanals temàtics com són teatre, escriptura, foto i cinema, tecnologia, rol, ràdio, entre d’altres. Com a novetat es podrà participar en el Viatge al centre de Tàrraco, que consistirà a realitzar una excavació arqueològica a l’àrea del refugi antiaeri, seguint la metodologia de camp pròpia d’aquesta disciplina i sota la direcció d’una experta arqueòloga. També destaca el casal de hip-hop, coordinat per Fetitxe 13, que després de l’èxit de participació de l’any passat, enguany suma també la participació de la rapera Bittah, cantant dels grups Ascensa Furore i Tribade amb lletres compromeses i missatges feministes. També dins de l’àmbit musical la cantant Sara Socas participarà en un espai de taller on ens donarà a conèixer com s’ho ha fet per guanyar batalles internacionals i disposar més de 800.000 seguidors a les seves xarxes socials. Socas és actualment un referent del rap i freestyle a nivell mundial.

També s’ha programat el taller de shuffle dance, el ball que s’ha convertit en tendència mundial i la masterclass de K-pop amb l’actriu japonesa Emika Kamieda, integrant d’un dels grups més famosos d’aquesta disciplina.

A més d’aquestes propostes destacades, l’EstiuJove obre també tast d’experiències i espais de contingut lúdic i formatiu, com el curs pràctic pel control del so i edició de sessions Dj amb DjLuna; accions per tenir una llar més saludable o els habituals enigmes nocturns que es realitzaran a les places i carrers de Torreforta, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau.

Del total d’activitats programades, nou de cada deu són de caràcter gratuït, i pel que fa a les de pagament poden disposar del 50% de descompte amb el carnet Tarragonajove.

Les inscripcions es podran realitzar a:

  • Al web www.tarragonajove.org.
  • Oficina Jove del Tarragonès (plaça Imperial Tparraco, 1) els dimecres i divendres de 10 a 12 h.
  • A l’Espai Jove Kesse s’oferirà suport en la reserva de places dimarts i dijous de 18 a 20 h.
     

Consulteu el conjunt de les activitats de l'Estiu TarragonaJove al web TarragonaJove.

Segells de reconeixement d’administració oberta