Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 El col·lectiu de restauració Tàrraco a Taula treballa ja en l'edició XXIII de les Jornades Gastronòmiques

El col·lectiu de restauració Tàrraco a Taula treballa ja en l'edició XXIII de les Jornades Gastronòmiques

El col·lectiu de restauració Tàrraco a Taula treballa ja en l'edició XXIII de les Jornades Gastronòmiques

Se celebraran entre l’1 i el 18 d’octubre i estaran adaptades a la situació actual
El col·lectiu de restauració Tàrraco a Taula treballa ja en l'edició XXIII de les Jornades Gastronòmiques Foto: Manel Moliner - RV Edipress.
16/09/2020

El col·lectiu de restauradors de Tàrraco a Taula ja està treballant en les XXIII jornades gastronòmiques, que tindran lloc de l’1 al 18 d’octubre de 2020, coincidint amb el festival de reconstrucció històrica Tàrraco Viva. Com en el cas del festival, les jornades es van ajornar del maig a les noves dates de l’octubre a causa de la pandèmia de la COVID-19. 

L’organització de les jornades ja ha avançat que en aquesta edició hi participaran 8 restaurants; Ares, Cócula, El Cortijo, El Llagut, Merceria 34, La Xarxa, Lola Bistró i Sadoll, que estan seleccionant els plats tenint en compte que el canvi d’estació, de la primavera a la tardor, també comporta canvis en els ingredients de temporada.  

Els restauradors treballen també per oferir unes jornades amb totes les garanties sanitàries necessàries i és per aquest motiu que no es podrà celebrar la IV edició del Convivium, el banquet inaugural de les jornades.  

La XXIII edició de les jornades Tàrraco a Taula comptarà amb una cervesa artesanal feta expressament, la Suburbia, i amb una selecció de vins naturals, ecològics i de proximitat. 

Segells de reconeixement d’administració oberta