Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 El Servei Municipal de l’Habitatge avaluarà individualment la situació dels usuaris i usuàries dels seus pisos

El Servei Municipal de l’Habitatge avaluarà individualment la situació dels usuaris i usuàries dels seus pisos

El Servei Municipal de l’Habitatge avaluarà individualment la situació dels usuaris i usuàries dels seus pisos

27/03/2020

El Servei Municipal de l’Habitatge de l’Ajuntament de Tarragona està estudiant totes les mesures que puguin posar a l’abast per intentar alleujar la situació de les usuàries i usuaris dels seus habitatges, davant l’estat d’alarma pel coronavirus.

Es preveu que aquestes accions es puguin aplicar en el proper venciment de lloguers del mes d’abril. En breu, el personal tècnic de SMHAUSA es posarà en contacte amb les persones arrendatàries actuals, aproximadament un centenar, per saber si hi ha problemàtiques específiques, avaluar individualment la situació en què es troba cadascú i aplicar-hi les mesures més adequades.

D’altra banda, s’està atent a les resolucions que es puguin establir a escala estatal i autonòmica en matèria d’habitatge, amb vista a aplicar-les. Recordem que es continua treballant en l’atenció ciutadana pel que fa a totes les qüestions referents tant al desenvolupament del servei mateix com a l’Oficina Local de l’Habitatge a través del telèfon 977 244 056 i de l’adreça de correu info@tarracohabitatge.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta