Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2020 Els xiquets i xiquetes de Tarragona tindran mascaretes del Bestiari de Tarragona

Els xiquets i xiquetes de Tarragona tindran mascaretes del Bestiari de Tarragona

Els xiquets i xiquetes de Tarragona tindran mascaretes del Bestiari de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona llança aquesta iniciativa per "fer més amable aquest element de protecció necessari per a la prevenció de la COVID-19", assegura l’alcalde Ricomà
Els xiquets i xiquetes de Tarragona tindran mascaretes del Bestiari de Tarragona Detall de la mascareta del Bestiari de Tarragona.
11/05/2020

L’Ajuntament de Tarragona posa a disposició de les famílies empadronades a Tarragona mascaretes que porten dibuixats elements del Seguici Popular com la Mulassa, l’Àliga, la Cucafera, el Bou, la Víbria, el Drac, el Lleó o el Griu. “L’objectiu d’aquesta iniciativa és fer més amable aquest element de protecció necessari per a la prevenció de la COVID-19”, assegura l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. L’alcalde afegeix que “estem molt orgullosos dels nostres infants perquè estan sent responsables i valents. Per això els volem fer arribar aquesta mascareta amb els personatges del Bestiari del Seguici Popular que tan bé coneixen”.

Per sol•licitar-les cal entrar a l'app TGN Emergències o al formulari que es troba a la web municipal (a www.tarragona.cat/mascaretes) i introduir les dades, així com l’edat, dels fills i filles i la talla que necessiten. Només es podrà demanar una mascareta per nen/nena i únicament s’atendran peticions de persones empadronades a Tarragona. El lliurament només es podrà fer a domicilis que estiguin dins el terme municipal. Tant la mascareta com el lliurament són gratuïts. 

Les franges d'edat i mides són les següents (la mida en cm es refereix a la mida de la goma de punta a punta):

  • Talla 1: de 2 a 5 anys, 28 cm
  • Talla 2: de 6 a 12 anys, 33 cm
  • Talla 3: de 13 a 14 anys, 37 cm

El període d’entrega serà d’entre 3 i 5 dies, però pot variar atesa la situació excepcional.

Recordem que l'app TGN Emergències es pot descarregar tant per a dispositius iOs com Android: https://www.tarragona.cat/app-tgnemergencies.

Segells de reconeixement d’administració oberta